avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate mirelamirelami

Activitate mirelamirelami

Răspuns la discuția reincadrare post
Multumesc frumos pentru raspuns!
Răspuns la discuția reincadrare post
Multumesc mult pentru raspuns! As vrea totusi sa stiu cum as putea face acest lucru tinand cont de faptul ca postul meu nu mai exista in statul de functii si mai ales conform carei reglementari se poate face .Multumesc!
Cu stima,
Mirela
Buna seara,
Vin cu rugamintea de a ma ajuta sa rezolv o problema privind reincadrarea pe post. Acum 4 ani mi s-a solicitat de catre conducerea institutiei(biblioteca) , cu acordul meu, sa preiau evidenta contabila(pentru ca aveam studii economice), contabilul iesind la pensie. La acel moment lucram ca bibliotecar gradul 2, studii superioare, gradatia 4 de vechime. Mi s-a dat decizie de reincadrare pe functia de economist gradul 1A, asa cum era in statul de functii, pana la ocuparea postului prin concurs, nespecificandu-se perioada. Acum mi-as dori sa ma reintorc pe postul de bibliotecar, dar intre timp a trecut pe acel post fostul director (careia i se incheiase contractul de management ) , nemaiexistand post de bibliotecar in statul de functii. La ora actuala mai avem doar 2 posturi vacante: unul de inspector resurse umane si unul de sef sectie carte. As vrea sa stiu care sunt reglementarile legale privind reintoarcerea mea pe postul avut inainte si, daca pot solicita Primariei transformarea postului de sef sectie carte sau cel de inspector resurse umane in cel de bibliotecar , Daca exista alta posibilitate va rog tare mult sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez. Multumesc! Cu stima,
Mirela
Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti ce salariu de baza si ce sporuri se pot acorda( in principiu este vorba de spor CFP) unui contabil incadrat la o biblioteca municipala cu personalitate juridica si care sunt legile? Mentionez ca pana acum am lucrat ca bibliotecar cu studii superioare 1A si am o vechime de 16 ani in biblioteca , deci am toate sporurile care se acorda conform legii bibliotecilor(salariu net 1600). As vrea sa stiu daca salariul este mai mic si cu cat. Multumesc!