avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare contabil biblioteca municipala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare contabil biblioteca municipala

Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti ce salariu de baza si ce sporuri se pot acorda( in principiu este vorba de spor CFP) unui contabil incadrat la o biblioteca municipala cu personalitate juridica si care sunt legile? Mentionez ca pana acum am lucrat ca bibliotecar cu studii superioare 1A si am o vechime de 16 ani in biblioteca , deci am toate sporurile care se acorda conform legii bibliotecilor(salariu net 1600). As vrea sa stiu daca salariul este mai mic si cu cat. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2013
mirelamirelami, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri cu privire la calcularea salariului minim pe economie visanvalentina visanvalentina Buna dimineata.As dori sa ma ajute cineva la calcularea salariului minim pe economie in sectorul bugetar cu contract de munca .Sunt angajata la o biblioteca ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la studii medii la studii superioare gherasim_mimi gherasim_mimi Sunt bibliotecar cu studii medii IA, cu o vechime de 22 ani în această meserie. Anul acesta am terminat Facultatea . Aș vrea să știu dacă ... (vezi toată discuția)