avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamuriri cu privire la calcularea salariului minim ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamuriri cu privire la calcularea salariului minim pe economie

Buna dimineata.As dori sa ma ajute cineva la calcularea salariului minim pe economie in sectorul bugetar cu contract de munca .Sunt angajata la o biblioteca comunala din 1.11.2012. La acel moment aveam vechime in munca 9 ani.Desi am studii superioare in administratie publica am fost angajata cu studii medii treapta1.Am facut cursuri de bibliotecar tot nu se iau in calcul.Eu primesc salariul net 756 lei avand in intretinere 2 copii.Nu inteleg unde e adaugata vechimea. mi s-a spus ca salariul este calculat dupa grila din 2009.Exista cateva sporuri dar nu se aplica .Conform Legii bibliotecilor334/2002 republicata se acorda sporul de sef birou pana la25% bibliotecarului comunal.Eu va intreb daca conducerea institutiei este obligata sa-mi dea acest spor sau nu?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
visanvalentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Salariu bibliotecar daia ileana daia ileana Buna ziua. As vrea sa stiu care poate fi salariul de incadrare fara spor de vechime pentru un bibliotecar I A ( asa scrie pe cartea de munca). Am o vechime in ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bibliotecar comunal alydodo93 alydodo93 Cum se calculeaza salariul pentru o persoana ce lucreaza ca bibliotecar comunal? Care sunt sporurile si procentele ce intra in salariul de baza? Ce sporuri ... (vezi toată discuția)