avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salariu bibliotecar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salariu bibliotecar

Buna ziua. As vrea sa stiu care poate fi salariul de incadrare fara spor de vechime pentru un bibliotecar I A ( asa scrie pe cartea de munca). Am o vechime in munca ca si bibliotecar de 24 ani si 6 luni si inca 2 ani intrun alt loc de munca. Ca si bibliotecar am toate cursurile de calificare organizate de Biblioteca Judeteana prin ministerul muncii, cu diplomele respective. Fac acesta mentiune intrucat domnul primar ( lucrez intro biblioteca comunala subordonata primariei) a pus sub semnul intrebarii calificarea mea. Este posibil sa fiu retrogradata intro treapta inferioara?. Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:37, 29 Ianuarie 2014
Buna ziua. Va multumesc pentru raspuns, dar eu sunt angajata a primariei, nu fac parte din angajatii din invatamant , sunt pe statul de plata al primariei de la angajare. Este vreo diferenta la salarizare? Ma puteti ajuta si in acesta situatie?
Aveti studii corespunzatoare postului? Daca d a, nu e cum vrea el. Mai vedeti si aici:

[ link extern ]

Verificati si sporurile, ca unele nu mai apar in L 330.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bibliotecar comunal alydodo93 alydodo93 Cum se calculeaza salariul pentru o persoana ce lucreaza ca bibliotecar comunal? Care sunt sporurile si procentele ce intra in salariul de baza? Ce sporuri ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)