Ce lege obligă un proprietar să nu se debranșeze de la RADET, dacă nu are contract individual?
Aveți un exemplu de un debranșat de la RADET Buc.? Știți cât costă și câte aprobări ți se cer de te face să renunți!
Nu trebuie să luați aprobare de la fostul furnizor de căldură.Puneți doape pe coloanele de căldură și luați consimțământul vecinilor pe verticală (jos-sus) și aprobare de la asociația de proprietari cu nr.înregistrare semnată de președinte,rămâne să plătiți căldura pe țevile ce traversează apartamentul.Căldura pe factură este calculată de furnizor în Gcal,iar repartizarea pe apartament o face asociația de proprietari.
Președintele Asociației de Proprietari își prezintă demisia (pleacă din țară),în timpul mandatului (expiră în martie 2015).
Își pierde mandatul întreg comitetul executiv sau noul ales va avea mandat redus până în martie 2015.
Menționez că asociația are 20 membri și are comitetul executiv din 3 membri.
Îmi permit să-mi spun părerea din experiența mea: noi avem contracte individuale la fiecare apartament la gaze (deci încălzitul cu aragazul este pe cont propriu); vă recomand să scoateți robinetul de pe coloană și puneți un dop ( asfel nu vă puteți branșa).Chemați administratorul,președintele să vadă și faceți cerere către firma care calculează căldura cu confirmarea asociației cu ștampilă și nr. de înregistrare de la asociație și firma respectivă.Vă doresc succes! orcum veți plăti în bucătărie căldură pe țevi(părți comune).