avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate blizzard10x

Activitate blizzard10x

Răspuns la discuția Succesiune casa
Adica in cel mai rau caz eu as avea 75% iar copiii sotului ar avea 25% impartit la cati sunt ei ?! asta in cazul in care moare mama prima, daca moare el primul... sa inteleg ca nu le revine nimic ?
Discuție Succesiune casa
Buna ziua, am si eu o problema:
Daca mama are din prima casatorie un apartament (a murit primul sos) apoi s-a recasatorit iar al 2-lea sos are copii tot dintr-o alta casatorie, copii lui au dreptul la casa?
Mama si cu tata sunt casatoriti de aproximativ 20-25 de ani!
Răspuns la discuția retinere bonuri de masa
update: m-au pus sa aleg intre a plati aproape tot bonurile sau a nu mi-le da.... mai corect au spus, si citez : "ori platesti cele 13 pachete de tigari, ori nu iti dam bonurile, si le anulam, pentru ca nu putem trage o alta concluzie decat ca tu le-ai furate"
si mai am o intrebare.... eu am inregistrat intreaga discutie.... ma poate ajuta cu cva?
va multumesc pentru informatii! sa aveti o zi placuta!
deci cu alte cuvine, mai ales ca nu ma pot da nici afara, as fi cel mai cel din curtea scolii daca platesc acel minus, corect?
Buna ziua,
Astazi tebuia sa imi iau bonurile de masa de la un supermarket la care lucrez, iar cand am ajus mi-sa spus ca trebuie sa achit contravaloarea a 13 pachete de tigari deoarece au iesit minus la inventar, tin sa precizez ca nu se face nici o hartie sau orice alceva, ci doar te duci la casa, ti-se scaneaza numarul respectiv de pachete de tigari si le platesti si lasi bonul directorului de magazin!
Vreau sa mai precizez ca ieri a fost ultima zi de munca pentru mine la acel supermarket (dupa ce am stat celel 20 de zile in preaviz).
Vreau sa stiu daca din pct de vedere legal este ok... si cum ma pot obliga sa platesc, daca ma pot obliga