avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate adrian444

Activitate adrian444

Răspuns la discuția succesiune
aveti perfecta dreptate -exista un singur cf mostenitor in care sant trecute exact ce ati spus dumneavoastra , inseamna ca este un santaj din partea fratelui eu fiind sora infiata mai tarziu de tatal lui . tata a murit si el s-a dezbatut iar succesiunea dupa tata si acum ma ameninta ca mai are drept dupa bunica . va multumesc pt linistea ce mi-ati adus-o .
Discuție succesiune
buna ziua . bunica cumpara 500 m teren , mama (sg fica a bunicii )cumpara 250 m , tata (sot mama ) cumpara 250 m -deci total 1000 m teren intravilan . moare bunica , dupa 3 luni moare si mama . nepotul bunicii dezbate succesiunea mamei iar in masa succesorala sant trecuti 750 m teren . nepotului i-a revenit cota 3/4 iar tatalui 1/4 .- intrebare ; nepotul mai poate dezbate succesiunea dupa bunica ma refer ca zice c-ar mai avea drept si dupa bunica desii pamantul bunicii a trecut in masa succesorala a ficei bunicii .nu stiu daca m-am facut inteleasa dar va rog frumos sa-mi raspundeti .va multumesc .
va multumesc din suflet pt raspuns .
buna seara . doamna avocat va rog frumos sa-mi spuneti daca nu am nici un venit (se poate dovedi asta )si doresc sa cer ajutor public judiciar mi se va acorda pt un partaj judiciar ? daca da, as vrea sa stiu se poate da ajutor doar pt taxa de timbru sau se acorda si pt experti ? spuneti-mi dumneavoastra la ce sa ma astept? multumesc pt rabdare si intelegere .
va multumesc pt raspuns si doresc un sfat de la dumneavoastra -cum pot afla termenul primei infatisari intr-un proces (prima infatisare ) ,stiu sigur ca este acum in aprilie dar nu stiu data ,nici nr dosarului . pot cu ajutorul netului sa aflu ? daca da -cum ?
Buna ziua.Va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna :
Solutie: respinge exceptia nulitatii cererii de chemare in judecata. respinge exceptia lipsei calitatii de reprezentant. respinge exceptia lipsei calitatii procesuale active. admite cererea principala si cererile de interventie in interes propriu. cu apel. Va multumesc anticipat.