avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate magda_lazar2006

Activitate magda_lazar2006

Buna ziua,
Noua OUG 57/2013 care modifica Legea 220/2008 privind acordarea de certificate verzi doar in situatia in care terenul este scos din circuitul agricol la data intrarii in vigoare a OUG se aplica si firmelor care sunt deja acreditate de ANRE?
Buna ziua,
Avand in vedere ca mentionarea instantei competente in decizia de desfacere CIM este obligatorie, sub sanctiunea nulitatii absolute, ce sa va scrie concret in decizie, avand in vedere competenta alternativa acordata prin Legea dialogului social? (ex.: se va scrie expes "Tribunalul X sau Tribunalul Y", in sensul de a se mentiona expres ambele instante sau este OK si daca se alege de exemplu tribunalul de la domiciliul angajatului)?
Poate constitui o cauza de nulitate absoluta faptul ca s-a mentionat doar unul din cele doua tribunale competente potrivit legii?

Multumesc
in aceeasi ordine de idei, imi explicati de ce indemnizatia de crestere copil se ia in calculul concediului medical?
din cate stiu eu, nici in cazul respectivei indemnizatii nu se retine contributia de 0,85%.
Stimulentul de insertie, in cuantum de 500 lei lunar, primit pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani intra in baza de calcul la stabilirea cuantumului concediului medical?
Intrebare valabila si pentru tichetele de masa, considerate impozabile conform codului fiscal.

Multumesc