avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acordare certificate verzi OUG 57/2013
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acordare certificate verzi OUG 57/2013

Buna ziua,
Noua OUG 57/2013 care modifica Legea 220/2008 privind acordarea de certificate verzi doar in situatia in care terenul este scos din circuitul agricol la data intrarii in vigoare a OUG se aplica si firmelor care sunt deja acreditate de ANRE?

Alte discuții în legătură

Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)
Cumpararare teren pasune in vederea construirii valchim valchim Asi dori sa achizitionez un teren in vederea construirii unei locuinte, iar in Certificatul de urbanism (cerut in vederea instrainarii in vederea costruirii de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din circuitul agricol - ordonanta 34 din 2013 alecmirea alecmirea Detin un teren din aug 2007 cu destinatia faneata. In 2008 am obtinut PUZ construire pensiune dar inca nu a fost scos din circuitul agricol (din neglijenta). ... (vezi toată discuția)