avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoaterea din circuitul agricol - ordonanta 34 din 2013
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoaterea din circuitul agricol - ordonanta 34 din 2013

Detin un teren din aug 2007 cu destinatia faneata. In 2008 am obtinut PUZ construire pensiune dar inca nu a fost scos din circuitul agricol (din neglijenta). Ordonanta 34 din 2013 se aplica si in cazul acesta? In cazul in care se aplica am sanse sa actionez in judecata OCPI avand in vedere hotararea consiliului local privind destinatia din PUZ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 07:58, 17 Aprilie 2014
art.5 al OUG 34/2013 se precizeaza faptul ca scoaterea definitiva sau temporara din circuitul agricol al pajistilor/fanetelor se poate face numai cu avizul MADR.Avand-se in vedere ca acel PUZ probabil are toate avizele ce au fost solicitate prin certificatul de urbanism ,respectiv are hotararea de aprobare a PUZ o sa aveti in vedere la obtinerea certificatului de urbanim pentru construire daca o sa va ceara aviz MADR.Din punctul meu de vedere NU
Planul de urbanism zonal este un plan preliminar pentru o anumita zona de dezvoltare urbanistica si are o valabilitate de 3 ani. Din 2007 si pana in prezent acel PUZ trebuia sa prinda viata. Consider ca este necesar refacerea tuturor documentelor si obtinerea tuturor avizelor in conformitate cu noile reglementari.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Categorie de folosinta:pasune Ovidiu Davidescu Ovidiu Davidescu Buna ziua, Doresc sa construiesc pe un teren(un teren de fotbal cu mici tribune pentru inchiriere ulterioara), insa in categoria de folosinta in CF apare ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2013 rmirela16 rmirela16 Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie construire locuinþã pe pajiºte ! Tpopa Tpopa Bună seara, aş dori informaţii privind obţinerea autorizaţiei de construire locuinţă pe un teren păşune intravilan (intravilan , conforrm noului ... (vezi toată discuția)