Sunt in CCC si am optat pentru doi ani, dar intentionez sa ma intorc la munca mai devreme (la 1 an si 4 luni) Beneficiez de stimulent de insertie? Sotul trebuie sa stea acasa in CCC obligatoriu? Unde depun actele pentru stimulent? (adica le da angajatorul sau ANSVSA?)Cand trebuie depuse actele pentru a beneficia de stimulent imediat cand ma intorc la munca? Multumesc
Sunt in concediu de crestere copil, la care am optat pentru doi ani. Inainte de a intra in acest concediu am incheiat un contract de colaborare ca formator intr-un proiect POSDRU. Sesiunile de formare s-au derulat si in timpul concediului, dar plata vine mai tarziu. Adica eu trebuie sa sustin 5 sesiuni de formare incepand cu mai 2011 pana in aprilie 2013. Din cele 5 sesiuni, 2 s-au derulat inainte de concediu (mai si octombrie 2011, iar eu am inceput concediu in decembrie 2011) iar plata ultimei a venit in decembrie 2012. Acum figurez cu venituri in timpul concediului. (s-au platit doar sesiunile dinainte de decembrie 2011 deocamdata) Pot justifica ca aceste cursuri au fost facute inainte de decembrie 2011, dar ce fac cu sesiunile predate in timpul concediului? Daca plata lor se va face dupa ce revin la munca, ce se intampla? Dar daca se va face in timpul concediului de ingrijire copil? Multumesc.