avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... venituri in timpul concediului de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

venituri in timpul concediului de crestere copil

Sunt in concediu de crestere copil, la care am optat pentru doi ani. Inainte de a intra in acest concediu am incheiat un contract de colaborare ca formator intr-un proiect POSDRU. Sesiunile de formare s-au derulat si in timpul concediului, dar plata vine mai tarziu. Adica eu trebuie sa sustin 5 sesiuni de formare incepand cu mai 2011 pana in aprilie 2013. Din cele 5 sesiuni, 2 s-au derulat inainte de concediu (mai si octombrie 2011, iar eu am inceput concediu in decembrie 2011) iar plata ultimei a venit in decembrie 2012. Acum figurez cu venituri in timpul concediului. (s-au platit doar sesiunile dinainte de decembrie 2011 deocamdata) Pot justifica ca aceste cursuri au fost facute inainte de decembrie 2011, dar ce fac cu sesiunile predate in timpul concediului? Daca plata lor se va face dupa ce revin la munca, ce se intampla? Dar daca se va face in timpul concediului de ingrijire copil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 2 Aprilie 2013
Exista posibilitatea sa fiti obligata sa restituiti indemnizatia primita pentru acea perioada in care ati realizat venituri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil eleonard eleonard Ma aflu in concediu de crestere pentru cel de-al doilea copil. Am intrat in concediu direct din concediul pentru primul copil. In primul concediu am intrat din ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cristina-1990 cristina-1990 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. M-am angajat pe 1 iunie anul in curs, fara sa fi mai lucrat inainte. Saptamana aceasta am aflat ca am 8 ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil pana la 1 an Laurraa Laurraa Buna ziua! Speta este uramatoarea: Copil nascut la 19.08.2012, tatal (are venituri) nu solicita concediu paternal. Mama vrea sa se intoarca la servici in ... (vezi toată discuția)