avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate stefanpisec

Activitate stefanpisec

Am primit dispoziție sa facem curat pe un fost șantier si am strans toate gunoaiele (resturi de polistiren, cartoane, moloz etc) trebuia sa le ducem pe un teren privat dar acolo nu ne-am putut baga ca era o vreme ploioasa si era noroi si am decis sa le ducem undeva in apropiere unde știam ca se mai depozita moloz . Bani pentru groapa ecologica nu aveam ca era destul de scump.Intradevar era un loc nepermis dar mai duceau si alții acolo in ziua aia. Am dus o tura si la a doua tura ne-a prins politia a dat amendă la fiecare cate 100 lei la fiecare ( am fost 6) si la administratorul firmei 40000 lei și in 48 ore a plătit 10.000 de lei așa spune el. Amenda de 100 de lei am plătit eu din banii mei și acuma îmi spune șeful ca o sa mi retina din salar un an pentru că din cauza mea sa întâmplat asta are dreptul să retina din salar? Am zis că o să plec de la firmă și el a zis prin avocata lui ca o sa ma faca sa plătesc această sumă nu știu a folosit ceva termeni juridici nu știu prin ce metodă. Ce vreau sa stiu daca ma are la mână ce pot sa fac in situatia asta?
Poate administratorul firmei sa ma oblige sa plătesc eu amenda care a luat-o el din cauza mea?
Răspuns la discuția CCC luat de tatal copilului
Dar pentru firma din Timisoara trebuie sa merg personal la Casa de pensii de acolo sa-mi ridic adev. stagiu de cotizare?
Răspuns la discuția CCC luat de tatal copilului
Mama copilului nu a lucrat asa ca vreau eu sa intru in drepturi. Atunci cum procedez tinand cont ca am lucrat la 2 firme una cu sediul in TM iar actuala in SJ? Multumesc!
Buna ziua!

Sunt proaspat tatic am o fetita de 2 sapt, a venit pe lume pe 20 martie si doresc sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului.
In ultimul an am lucrat la asa:din martie 2012 pana in septembrie la o firma cu sediul in Timisoara iar din septembrie pana in prezent lucrez la o firma cu sediul in Salaj. Precizez ca am continuitate pe cartea de munca iar domiciliul il am in Bihor.Mi-am depus cererea de suspendare a CIM in vederea cresterii copilului pe o perioada de 2 ani.
Va rog sa imi specificati pasii detaliati pentru a intra in concediu de maternitate. Dar pentru alocatia de stat cum se procedeaza?
Va multumesc anticipat!