buna ziua. am si eu o intrebare...Se mai poate da in judecata pentru taxa auto de inmatriculare? stiu ca inainte se putea da in judecata dar nu stiu daca acest lucru mai este in vigoare si acum.
nu m-am exprimat bine....sa incheiat procesul la tg neamt,acesta primind pedeapsa de 2 ani si 6 luni....cu drept de recurs in 10 zile.acesta facand recurs la bacau... presupun ca se reia procesul de la capat...de acum se judeca recursul[23 mai].ea a primit citatie ca trebuie sa se prezinte la bacau deoarece inculpatul a facut recurs.din citatie am aflat ca a facut recurs.deci...ce se intampla daca nu se prezinta?
buna ziua.matusa mea a fost violata in noiembrie 2012 iar politia la arestat imediat pe inculpat.matusa a fost chemata sa dea declaratie la judecatoria tg neamt{de unde este si ea} iar apoi sa desfasurat procesul in lipsa ei.in februarie inculpatul a fost declarat vinovat si a primit 2 ani si 6 luni de inchisoare.acesta a facut recurs la TG NEAMT si nu ia fost aprobat...probabil a facut si la Bacau unde ia aprobat desi nu este normal..viol cu pedeapsa de doi ani si se aproba recursul? acum matusa a primit citatie sa se prezinte la bacau la judecatorie pe 23 mai....ce se intampla daca nu se prezinta? are 72 de ani,nu are copii si o pensie de 350 de lei.nu vrea nici un fel de daune si se teme ca o sa-l elibereze .nu stie carte,,,nu are cum sa ajunga la bacau.va rog din suflet sa-mi dati un raspuns.