avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Activitate aureliaurelia

Activitate aureliaurelia

Răspuns la discuția Ajutor Deces
Multumesc.
Răspuns la discuția Ajutor Deces
Va rog daca se poate sa mai raspundeti, el figureaza ca ar fi muncit pana in anul 2018, luna iunie, anii muncit pana atunci nu se iau in considerare?
Răspuns la discuția Ajutor Deces
Multumesc.
Discuție Ajutor Deces
Buna ziua,
Am un unchid dupa mama care a decedat, la momentul decesului el nu era asigurat, nu beneficia de nici un venit. Cheltuelile de inmormantare au fost suportate de surorile lui, mentionez ca nu era casatorit si avea copii minori dintr-o relatie de concubinaj. Intrebarea este daca se poate beneficia de ajutor de deces ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Buletin
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Buletin
Problema este ca tata nu poate merge sa semneze este invalid si nici nu mai poate vorbi coerent, are diabet si mai si bea pe deasupra. Nu ne mai putem intelege cu el, este posibil sa nu vrea sa semneze, ce poate face mama mea?
Răspuns la discuția Buletin
Acum 45 ani se trecea in actul de dobandire a casei doar faptul ca este casatorit, scrie ca propietatea este bun comun cu sotia si ulterior cu copii, scrie clar ca nu mai au alt bun comun decat acesta propietate. Are certificatul de casatorie in original, daca ar fi divortat eu stiu ca certificatul de casatirie se opreste la tribunal. Ma intreb cum pana acum la schimabarea de buletin nu i s-a cerut la fel si de ce tocmai acum. S-a schimbat legea?
Răspuns la discuția Buletin
Multumesc pentru raspuns, este vorba despre mama mea, a fost sa-si schimbe buletinul care este expirat si i s-a spus sa vina si tata pentru a semna ca este de acord sa o ia in spatiu.
Tata nu poate merge este invalid , raspunsul lor a fost sa cheme un notar acasa sa recunoasca tata ca sete sotia lui.
La depunerea actelor pentru buletin avea in original actul de casatorie si actul casei.
Discuție Buletin
Buna ziua,
Daca in contractul casei este trecut doar sotul si casa este dobandita in timpul casatoriei se poate schimba buletinul fara semnatura propietarului.
Mentionez ca in contractul casei este trecut faptul ca este casatorit si devine bun comun cu sotia.
Multumesc