avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Activitate craciunfcristian

Activitate craciunfcristian

in speta mea domnii nu s-au prezentat la recurs nu au achitat taxa fiind siguri ca vor face o contestatie doar sa mai traga de tiimp.intrebarea mea este :recursul se va judeca in totalitate sau doar motivele specificate in contestatie ?
Solutie: Admite excepţia netimbrării. Anulează recursul ca netimbrat. Obligă recurenta la plata către intimat a sumei de 1200 lei cheltuieli de judecată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.03.2012.

dupa care am primit : Solutie: Admite contestaţia în anulare. Anulează decizia nr. 3677 Bis/15.03.2012. Fixează termen pentru judecata recursului, cu citarea părţilor la data de 27.05.2013. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi 25.03.2013
va rog spuneti-mi cum se poate contesta o sentinta irevocabila data in recurs, in curs de executare, poate primi aceasta solutie.
este un recurs la recurs? judecarea in nou a hotararii ?hotararea data de prima instanta ramane neschimbata? se suspenda executarea hotararii ?va multumesc
din cate am inteles eu : ei nu s-au prezentat la recurs si nu au platit timbru fiind siguri ca pot ataca decizia in cerere de anulare...deci au lungit in mod deliberat procesul.
acum au cerut o anulare a recursului facut de ei (la care nu s-au prezentat) si din cauza unei :1 proceduri de citare......
2. incalcare a dispozitiilor publice , eu as putea pierde procesul(suma de bani datorata de ei)?.
va multumesc pentru raspunsuri.

p.s o hotarare executorie irevocabila nu inseamna ca nu mai poate fi atacata ???
buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul bucuresti. recursul a fost respins ca nefondat iar acum ei l-au atacat cu o cerere in anulare admisa de catre tribunal.
1. cererea a fost admisa cu anularea deciziei date de catre tribunal
2. e cazut sa-mi angajez din nou un avocat? judecarea fiind considerata ca un recurs?
3. anularea deciziei suspenda si executarea hotararii?
4. ce cale de atac am asupra acestei cereri de anulare.

va multumesc anticipat.