in speta mea domnii nu s-au prezentat la recurs nu au achitat taxa fiind siguri ca vor face o contestatie doar sa mai traga de tiimp.intrebarea mea este :recursul se va judeca in totalitate sau doar motivele specificate in contestatie ?
Solutie: Admite excepţia netimbrării. Anulează recursul ca netimbrat. Obligă recurenta la plata către intimat a sumei de 1200 lei cheltuieli de judecată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.03.2012.
dupa care am primit : Solutie: Admite contestaţia în anulare. Anulează decizia nr. 3677 Bis/15.03.2012. Fixează termen pentru judecata recursului, cu citarea părţilor la data de 27.05.2013. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi 25.03.2013
va rog spuneti-mi cum se poate contesta o sentinta irevocabila data in recurs, in curs de executare, poate primi aceasta solutie.
este un recurs la recurs? judecarea in nou a hotararii ?hotararea data de prima instanta ramane neschimbata? se suspenda executarea hotararii ?va multumesc
din cate am inteles eu : ei nu s-au prezentat la recurs si nu au platit timbru fiind siguri ca pot ataca decizia in cerere de anulare...deci au lungit in mod deliberat procesul.
acum au cerut o anulare a recursului facut de ei (la care nu s-au prezentat) si din cauza unei :1 proceduri de citare......
2. incalcare a dispozitiilor publice , eu as putea pierde procesul(suma de bani datorata de ei)?.
va multumesc pentru raspunsuri.
p.s o hotarare executorie irevocabila nu inseamna ca nu mai poate fi atacata ???
buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul bucuresti. recursul a fost respins ca nefondat iar acum ei l-au atacat cu o cerere in anulare admisa de catre tribunal.
1. cererea a fost admisa cu anularea deciziei date de catre tribunal
2. e cazut sa-mi angajez din nou un avocat? judecarea fiind considerata ca un recurs?
3. anularea deciziei suspenda si executarea hotararii?
4. ce cale de atac am asupra acestei cereri de anulare.