avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate Luluful

Activitate Luluful

Si prin raspunsul la intampinare o sa renunt la judecata in contradictoriu cu primaria?
Buna ziua,

In cadrul unei plangeri contraventionale formulate impotriva unui PV intr-un sector din Buc., am chemat in judecata politia locala de sector si primaria sectorului respectiv.
Primind intampinarea primariei, am observat ca aceasta invoca lipsa calitatii procesuale passive, si, dupa alte cautari pe internet, mi-am dat seama ca trebuia sa chem in judecata consiliul sectorului, prin primar.

Ce as putea face acum, intrucat am termen de 10 zile pentru depunerea raspunsului la intampinare?

Probabil instanta imi va respinge plangerea formulata in contradictoriu cu primaria (prin incheiere urmand sa admita exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocate), dar nu stiu daca este in regula sa ma judec in continuare doar cu politia.
Buna!
Daca se inscrie cineva sau s-a inscris deja, rog sa ne spuna daca certificatul medical trebuie sa contina mai multe evaluari, respectiv evaluare concreta a starii generale de sanatate cu vreo mentiune speciala, intrucat eu am obtinut un astfel de document cu mentiunea "Fara antecedente personale psihiatrice. Apt pentru inscrierea in Barou.", alaturi de care apare stampila unui medic specialist psihiatru si mai jos o alta stampila a unui medic specialist in Recuperare, medicina fizica si balneologie. Nu stiu rostul acestei a doua stampile, dar mi s-a spus ca "nu mai aveti nevoie de nimic altceva".
Asteptam o inscriere... :)
lawaddict a scris:

Foaia matricola care trebuie legalizata este suplimentul de diploma ?


Da.
IOANIDE16 a scris:

Prin Baroul Bucuresti si prin UNIBUC se zvoneste ca anul acesta au nevoie de aproximativ 1100 de avocati stagiari asa ca pe cale de consecinta trebuie sa punem mana pe carte si sa ne incercam norocul cat mai multi!:D


1100 in toata tara? :)