avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate lianeamtu

Activitate lianeamtu

Buna ziua din nou, iertati-mi insistenta, insa vreau sa va rog sa-mi spunet daca masa succesorala in cazul meu este compusa din ambele proprietati sau doar din apartament.
Multumesc frumos..
Va multumesc pentru promptitudine,rugandu-va sa mai ma lamuriti intr-o problema. Pot sa-i fac act de donatie copilului (este major), fara sa am acordul sotului, pentru aceste doua proprietati?
Inca o data multumesc.
Buna ziua, sunt unica mostenitoare a parintilor mei, ambii decedati, a unei proprietati la tara (mama abia s-a stins de curand, am facut succesiunea). Din prima casatorie am un copil. Inainte de a ma recasatori, am cumparat si un apartament in februarie 1997, iar casatoria a avut loc in iunie. In cazul decesului meu, sotul meu are vreo cota parte dupa succesiune din proprietatea de la tara sau/si din apartament? (suntem casatoriti de 16 ani).
Va multumesc anticipat.
Buna ziua, sunt unic mostenitor (singurl copil) al parintilor mei, tata decedat acum 20 ani , mama acum o luna.
Va rog sa aveti amabilitatea a-mi spune daca pot deschide succesiunea la judecatorie, dat fiid costul redus al taxelor legale fata de notar.
Stiu ca in acest caz este indicat ca mostenitorul sa deschida succesiunea la notariatul public pt. ca este singurul mostenitor legal al defunctului, lucrurile fiind destul de simplificate.
Va multumesc.