Eu consider ca executorul, nu a respectat procedura, si a facut un singur dosar in scopul de a se asigura ca suma se plateste...sau la cat de suparat sunt...probabil o sa dau in paranoia
Va multumesc, inca o data.
Prin decizia instantei, fiecare a fost trecut, cu cat trebuie sa plateasca(suma) cheltuielile de judecata,
Si executorul Cauta sa ia toata suma, eu vreau sa platesc doar cheltuielile mele, dosarele au fost separate, dar la plata ne-au bagat la comun :)) Cum vi se pare.....corect??
Am inteles, beneficiarul isi i a banii si debitorii isi sparg capul intre ei, sentintele au fost date separat, dar de platit doar unul, asta da dreptate....Multumesc frumos pentru sfaturi deci sa inteleg ca nu mai am nimic altceva de facut...
Va multumesc. As dori sa stiu cum pot rezolvaaceasta problema, caror organe sau institutii etc., deoarece eu nu am fost instiintat cu privire la intentiile beneficiarilor, si nu mi se pare corect ca eu sa umblu dupa banii beneficiarilor, daca eu imi platesc partea.
Va multumesc frumos
Trebuie sa platesc cheltuieli de judecata eu si inca o persoana, beneficiari doresc ca doar unul din noi sa plateasca suma, aceasta apare in somatia executorului, eu doresc sa-mi platesc doar partea mea, ei specifica in cerere pentru suma cheltuielilor sa fie "solidar". Ce sfat imi puteti da?
Daca vecinul vrea sa faca gardul, cu materiale scumpe si eu nu sunt de acord, si insista ca ma baga sa platesc un gard pe care il vrea el, cum sa procedez?
Va multumesc.