avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate roxanazima

Activitate roxanazima

ca sa nu se mai ajunga in tribunal sa se mai amane incodata,se poate scoate dosarul de pe rol? si cu acordul de mediere sa fie lagalizat la notar! Daca merge legalizat la notar? In momentul dea fata in contractul de mediere este specificata o pensie alimentara in valoare de...,contractul de mediere trecut prin notariat se mai poate modifica ulterior si cum?(pentru a modifica pensia alimentara,si daca da,cum mi se va opri? mentionez ca lucrez legal cu contarct de munca ,salariu minim pe economie)
Buna ziua,am incheiat un contract de mediere,ca subiect stabilirea domiciliului a unui minor,ulterior sa depus la tribunal un dosar,( sa dat un termen dar sa amanat pentru neprezentare),intrebarea mea este: Daca se mai poate retrage dosarul odata ajuns pe rol?( urm termen este pe 28 octombrie).In cazul de fata dosarul de mediere are vreo legatura cu legalizarea la notar? sau sant doua lucruri diferite? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția custodie copil minor
referitor la intrebarea de mai sus,pe care am puso,concubinul daca baga el actele pentru stabilirea custodiei,ar avea ceva in plus in instanta,adica un avataj
Răspuns la discuția custodie copil minor
multumesc mult pentru raspuns,am un venit lunar,legal lucrez cu carte de muna,iar el nu lucreaza cu carte de munca,locuinta am,voi sta la mama,sa speram ca se va termina cu bine.Multumesc anticipat!
sant intr-o relatie de concubinaj de 4 ani,din aceasta relatie a rezultat un copil,la momentul actual copilul are 3 ani,relatiile dintri noi numai decurg ok,eu locuiesc la el si doresc sa plec impreuna cu copilul,sigur se va lasa cu scandal,va rog daca se poate sa-mi spuneti cum se procedeaza in astfel de cazuri,mentionez ca eu nu ficurez cu adresa din buletin la el