Buna ziua,am o intrebare pentru cei care cunosc.O firma din China...doreste sa organizeze un eveniment acolo cu europeni.Ei m'au contactat pe mine(pers juridica) sa le organizez acest eveniment cu oamenii mei.Ei imi acorda un buget iar eu trebuie sa le aduca lor acolo 30 de oameni +10 (staf tehnic) si sa ma ocup de tot evenimentul.(bugetul acesta asigura ,transport cazare masa salariile lor tot ).Acestia mi-au cerut sa fac contractul si nu stiu ce fel de contract sa fac?De prestari servicii...sau de organizare evenimente?Daca este cineva care ma poate ajuta cu un astfel de contract in limba engleza?Va multumesc
Am si eu o intrebare daca m'ati putea ajuta cu un sfat.Eu locuiesc in Bucuresti,si din cand in cand mai plec la tara pe perioada verii.Am depus o cerere de scazamant la administratia blocului in care ceream excluderea de la plata intretinerii pe o perioada de 1 luna de zile .(Data inscrisa pe cerere : 12.03.2013).Pe 4.04.2013 m'am intors acasa pentru un control medical.Dupa 2 zile mi'am vazut poza pe panoul unde este afisata intretinerea...cu un text de genul : Domnul "X" ne'a reclamat ca este trecuta pe lista de intretinere,desi locuieste aici la data si ora : 04.04.2013.
Ideea ar fi ca m'am simtit jignit sa fiu trecut pe panoul blocului ca un infractor....si aceea poza a fost pusa acolo fara acordul meu.
Am fost la politie sa depun o plangere si mi'au zis ca singurul lucru care il pot face este sa o dau in judecata pe drept civil si sa cer daune morale.Eu am contactat un avocat care mi;a zis sa merg la politie in primul rand sa depun plangere ca sa existe la dosarul de judecata.Cand am fost la politie dupa cum am zis ei nu pot sa faca nimic nici macar sa ii dea vreo amenda sau sa ii zica sa dea poza jos de acolo.Intrebarea mea este ...ce trebuie sa fac in momentul acesta....nu vreau sa o las pe aceasta administratora sa imi calce imaginea in picioare.Va multumesc