avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nelamurire Contract ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nelamurire Contract ?

Buna ziua,am o intrebare pentru cei care cunosc.O firma din China...doreste sa organizeze un eveniment acolo cu europeni.Ei m'au contactat pe mine(pers juridica) sa le organizez acest eveniment cu oamenii mei.Ei imi acorda un buget iar eu trebuie sa le aduca lor acolo 30 de oameni +10 (staf tehnic) si sa ma ocup de tot evenimentul.(bugetul acesta asigura ,transport cazare masa salariile lor tot ).Acestia mi-au cerut sa fac contractul si nu stiu ce fel de contract sa fac?De prestari servicii...sau de organizare evenimente?Daca este cineva care ma poate ajuta cu un astfel de contract in limba engleza?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: maminalena , utilizator 16:35, 22 Aprilie 2013
Din punctul meu de vedere si organizarea de evenimente face parte tot din sfera prestarilor de servicii. In ceea ce priveste contractul dvs. in el trebuie sa mentionati clauze specifice. Verificati daca aveti voie sa fiti organizator de evenimente in tara respectiva sau trebuie sa subcontractati cu o persoana juridica din zona respectiva. Apoi puteti sa faceti contractul si sa il traduceti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasari in valuta barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Sunt un srl cu obiect de activitate organizari evenimente business in strainatate pentru clienti din Romania. As dori sa stiu daca facturile emise catre acesti ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pe drept comun dagy dagy Buna ziua, Dupa ce chemarea in judecata cu somatie de plata s-a solutionat cu sentinta definitiva si irevocabila in favoarea mea, acum aflu ca sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Limba care guverneaza contractul nico_mirea nico_mirea In luna iunie 2009 firma semneaza un contract acord pentru prestari servicii de transport la o autostrada din Ungaria. Dilema mea este urmatoarea: partile ... (vezi toată discuția)