avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Presedinta blocului a publicat o poza cu mine pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Presedinta blocului a publicat o poza cu mine pe panoul de la intretinere

Buna ziua,

Am si eu o intrebare daca m'ati putea ajuta cu un sfat.Eu locuiesc in Bucuresti,si din cand in cand mai plec la tara pe perioada verii.Am depus o cerere de scazamant la administratia blocului in care ceream excluderea de la plata intretinerii pe o perioada de 1 luna de zile .(Data inscrisa pe cerere : 12.03.2013).Pe 4.04.2013 m'am intors acasa pentru un control medical.Dupa 2 zile mi'am vazut poza pe panoul unde este afisata intretinerea...cu un text de genul : Domnul "X" ne'a reclamat ca este trecuta pe lista de intretinere,desi locuieste aici la data si ora : 04.04.2013.

Ideea ar fi ca m'am simtit jignit sa fiu trecut pe panoul blocului ca un infractor....si aceea poza a fost pusa acolo fara acordul meu.

Am fost la politie sa depun o plangere si mi'au zis ca singurul lucru care il pot face este sa o dau in judecata pe drept civil si sa cer daune morale.Eu am contactat un avocat care mi;a zis sa merg la politie in primul rand sa depun plangere ca sa existe la dosarul de judecata.Cand am fost la politie dupa cum am zis ei nu pot sa faca nimic nici macar sa ii dea vreo amenda sau sa ii zica sa dea poza jos de acolo.Intrebarea mea este ...ce trebuie sa fac in momentul acesta....nu vreau sa o las pe aceasta administratora sa imi calce imaginea in picioare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 9 Aprilie 2013
Din descrierea dvs nu reiese daca ati contactat si discutat cu administratorul blocului si daca i-ati explicat situatia, dar si sa ii cerereti dvs explicatii privitor la gestul sau.

Posibil sa fi clarificat prin discutie mai multe detalii.
Doamna ar fi aflat ca ati trecut pe acolo doar o zi-doua, ceea ce va indreptatea sa cereti scoaterea de la intretinere. Probabil o puteti dovedi usor si cu bilete de transport spre/de la o destinatie din strainatate.

Descrierea lasa impresia unui conflict mai vechi care este continuat in forma exacerbata si de o parte, si de alta.
In orice tip de conflict, dialogul ajuta la aplanarea tensiunilor si la lamurirea neintelegerilor.
Puteti sa faceti dvs primul pas in dialog.
1-Aveti probe temeinice in sustinerea afirmatiei ca poza dvs a fost afisata de catre administratorul de imobil?
Legal,in temeiul disp
art 31 din L nr 230/2007 Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia care reprezinta asociatia in derularea contractelor si isi asuma obligatii in numele acesteia

Administratorul de imobil este simplu angajat in cadrul asociatiei de proprietari,cu limita de competenta de executie decizii dispuse de adunarea generala,presedinte si comitet executiv,fara a avea autoritatea a desfasura acte/actiuni impotriva proprietarilor de la sine putere
2-Initial contactati personal presedintele de asociatie si clarificati temeinicia afisarii pozei si materialului la adresa dvs
Politia nu se implica in problematica interna a asociatiilor de proprietari in solutionarea diferendelor intre membri proprietari si reprezentantii asociatiei-decat in cazul retinerii de eventuale fapte aflate sub incidenta legi
3-In cadrul asociatiei de proprietari,este de preferat sa fie solutionate problemele curente cu decenta,intelepciune si toleranta,cunoscut fiind faptul ca eventuale demersuri catre autoritati genereaza inrautatirea relatiilor intre membrii proprietari si reprezentantii legali ai asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al presedintei asociatiei Jenna1213 Jenna1213 Buna. Administratul blocului meu e si presedinta de asociatie. Am problema ca a obisnuit deja de 2 ori sa imi treaca imi plus cate o persoana la numarul de ... (vezi toată discuția)
Situație neplăcută la nivel de asociație de proprietari Adi Lungu Adi Lungu Bună seara. Cu ocazia schimbării administratorului de bloc, ni s-a pus la dispoziție și un site care ne avertizează că există, la noi în bloc, ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza asociatia de proprietari si presedintele unei asociatii? ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna Seara Va rog sa ma ajutati! Vreau sa depun niste reclamatii impotriva unui Presedinte de asociatie , unde se depun acestea si cine este raspunzator de ... (vezi toată discuția)