avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters288103

Activitate ContSters288103

Discuție Nelamuriri
.Am depus dosarul pentru Programul Prima Casa ,am dus actele casei la banca acolo au fost verificate de un jurist la bancii el a dat ok-ul sa mearga mai departe dosarul dupa care am continuat cu antecontract + evaluare .La verificarea finala a dosarului banca a respins casa pe motivul ca nu afla in parametrii bancii(ca este mica ca dimensiune) cu toate ca inainte tot banca imi daduse ok-ul sa merg mai departe cu dosarul.Intrebarea mea este ce mai poate face ceva in legatura cu casa si daca imi mai pot recupera banii cheltuiti la evaluare?
Răspuns la discuția Drept de mostenire
Am inteles ,va multumesc!!!
Mama mea este unul dintre copii si a incercat sa faca succesiune dar s-a lovit de urmatoarea problema.Cum am scris si mai sus ,in certificatul de nastere al bunicii mele ,mama ei, adica strabunica mea apare cu accelasi nume ca si al bunicii mele iar in Titlul de proprietate strabunica mea apare cu alt nume.Rudele spun ca strabunica mea nu a fost casatorita niciodata adica nu exista un certificat de casatorie sau poate exista si as vrea sa stiu unde ar trebui sa merg.
Matusa mea are contract de vanzare- cumparare doar pe terenul intravilan .
Am si eu o problema, si sper sa ma ajute cineva.Strabunica mea a avut un teren intravilan + un teren extravilan in judetul ilfov ,pe terenul intravilan i-a facut contract de vanzare cumparare matusii mele dar in titlu de proprietate apar ambele terenuri, strabunica si bunica mea au murit acum cativa ani si bunicul meu a incercat sa faca succesiune crezand ca este singurul mostenitor si atunci s-au lovit de o problema ,in toate actele stabunicii mele apare cu un nume doar in certificatul de nastere al bunicii mele apare cu alt nume mentionez ca strabunica mea nu a fost casatorita si nici tatal bunicii mele nu se cunoate.Intrebarea mea este credeti ca exista vreo solutie?Si daca da unde trebuie sa ma adresez.