avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nelamuriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nelamuriri

.Am depus dosarul pentru Programul Prima Casa ,am dus actele casei la banca acolo au fost verificate de un jurist la bancii el a dat ok-ul sa mearga mai departe dosarul dupa care am continuat cu antecontract + evaluare .La verificarea finala a dosarului banca a respins casa pe motivul ca nu afla in parametrii bancii(ca este mica ca dimensiune) cu toate ca inainte tot banca imi daduse ok-ul sa merg mai departe cu dosarul.Intrebarea mea este ce mai poate face ceva in legatura cu casa si daca imi mai pot recupera banii cheltuiti la evaluare?

Alte discuții în legătură

Prima casa reevaluare AncaGusa AncaGusa Buna ziua, am depus si noi actele pt prima casa la [EDITAT] pt a putea cumpara o casa care valoreaza 67.000 euro. Banca ne-a trimis un evaluator (ales ... (vezi toată discuția)
Probleme credit pc Georg3_bus Georg3_bus Buna ziua ! V-as ruga sa ma indrumati in rezolvarea unei probleme legata de achizitia unei case prin credit PC. Situatia sta in felul urmator : Am gasit ... (vezi toată discuția)
Plata evaluarii apartamentului mirelamaria13 mirelamaria13 Buna ziua! Mi-am depus dosarul complet pt Prima Casa la BRD in 1 Martie, pentru ca dupa o perioada de 2 luni sa ma anunte ca nu mai au fonduri. Am platit un ... (vezi toată discuția)