avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters288234

Activitate ContSters288234

as dori sa aveti dreptate sa mai pot face ceva cu actiunile.dar fabrica sa vindut sa si demolat.cine credeti ca mi mai da mie dividente.sau unde le pot vinde?
Răspuns la discuția actionar mobins sa
da am actiunile.vroiam sa stiu daca mai pot face ceva cu ele? sau le mai pot vinde.? daca fabrica sa vindut.?
nu stiu unde sa ma adresez,sau ce trebuie sa fac.
DA SA VINDUT....EU AM FOST ACTIONAR CA SI MULTI ANGAJATI...AM INTRAT IN SOMAJ , SI AM AFLAT CA FABRICA SA VINDUT.NU N-EA CONCTATAT NIMENI SAU CEL PUTIN SA NE ANUNTE.FIIND ACTIONAR CU DREPT DE PARTICIPAPE LA ADUNARILE GENERALE.EU AM RAMAS CU ACTIUNILE CA SI ALTI ANGAJATI...CE MAI PUTEM FACE ?
daca fabrica a intrat in insolventa si sa vindut......mai sunt valabile actiunile mele.? sau mai pot face ceva cu ele
am certificat ,dovedeste.nr actiunilor cumparate cu certificat de propietete 25 si actiuni cumparate cu avans.32 .credeti ca se mai poate face ceva?
am intrat in somaj in 1997 si nu stiu mare lucru ce sa intimplat.
am cumparat 32 cu bani jos 1995 iar diferenta pina la 57 ,plateam in 2 rate pe an..am terminat de achitat in 2001
BA DA LE AM...DAR CE POT FACE CU ELE.....CIND SA VINDUT FABRICA NU AM FOST ANUNTATI , CRED CA 30 %DIN MUNCITORI ERAU ACTIONARI .NIMENI NU A PRIMIT NIMIC
am fos actionar la MOBINS SA..fabrica sa vindut ......noi muncitori nu am primti nimic....CE PUTEM FACE?