Cum adică "sa vindut"? Acţionarii unei societăţi aflată în procedura insolvenţei nu îşi pot înstrăina acţiunile.
Fiţi vă rog mai explicit pentru a putea să vă oferim un răspuns argumentat.
DA SA VINDUT....EU AM FOST ACTIONAR CA SI MULTI ANGAJATI...AM INTRAT IN SOMAJ , SI AM AFLAT CA FABRICA SA VINDUT.NU N-EA CONCTATAT NIMENI SAU CEL PUTIN SA NE ANUNTE.FIIND ACTIONAR CU DREPT DE PARTICIPAPE LA ADUNARILE GENERALE.EU AM RAMAS CU ACTIUNILE CA SI ALTI ANGAJATI...CE MAI PUTEM FACE ?
Mai întâi de toate nu mai scrieţi cu majuscule, este împotriva regulamentului de postare în forum.
Verificaţi în ce condiţii s-a făcut vânzarea acţiunilor, teoretic dumneavoastră ca acţionar trebuia să semnaţi un contract de cesiune a acţiunilor, hotărârea A.G.A. prin care sunteţi de acord cu cesiunea etc. Există o procedură legală în acest sens care trebuie respectată.
Puteţi să solicitaţi de la Registrul Comerţului un certificat constatator în care sunt înscrişi toţi acţionarii. De asemenea, formulaţi în scris către administratorul societăţii o solicitare prin care cereţi să vă pună la dispoziţie documentele prin care s-a aprobat cesiunea acţiunilor deţinute de dumneavoastră.