avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Valabilitate actiuni societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Valabilitate actiuni societate in insolventa

daca fabrica a intrat in insolventa si sa vindut......mai sunt valabile actiunile mele.? sau mai pot face ceva cu ele
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:42, 15 Aprilie 2013
gigi_belu a scris:
daca fabrica a intrat in insolventa si sa vindut......mai sunt valabile actiunile mele.? sau mai pot face ceva cu ele

Fabrica s-a vandut ... probabil in parte, adica prin actionarul majoritar care a preluat astfel si controlul deciziilor.
Ce puteti face dvoastra cu actiunile? ... ori cautati sa le vindeti, ori le pastrati si poate peste ani le veti putea vinde la un pret foarte bun (desigur, intre timp veti incasa dividende).
as dori sa aveti dreptate sa mai pot face ceva cu actiunile.dar fabrica sa vindut sa si demolat.cine credeti ca mi mai da mie dividente.sau unde le pot vinde?
Ce v-am spus eu este in cel mai fericit caz, desigur sansele ca actiunile sa valoreze mai nimic sunt foarte mari. Probabil actionarul majoritar care a cumparat o sa vanda tot ce mai e de vandut pe acolo, fier vechi eventual si ... dzeu cu mila.
Asta este capitalismul pe care il traim astazi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar mobins sa ContSters288234 ContSters288234 am fos actionar la MOBINS SA..fabrica sa vindut ......noi muncitori nu am primti nimic....CE PUTEM FACE? (vezi toată discuția)
Probleme cu o datorie de care nu tocmai raspund lilianaG lilianaG in ianuarie am aflat ca societate la care am fost actionar pana la sfarsitul anului trecut are o datorie neplatita de cateva mii de lei la un furnizor pe care ... (vezi toată discuția)
Actionar minoritar care nu vrea sa vanda actiunile apetra apetra intr o societate pe actiuni cu 7 actionari, 6 au vandut unui tert, care a devenit actionar majoritar (89%). desi cel de al saptelea a primit o oferta ... (vezi toată discuția)