avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate arghirvaleria

Activitate arghirvaleria

In septembrie 2018 , barbat in varsta de 47 ani este operat de cancer prostata prin prostatectomie radicala,Rezultatul. histopatologic indica scor glison 1+2, stadiu tumorii t3a cu margini pozitive. Dupa operatie ramane cu incontinenta urinara usoara care se pastreaza pana astazi. si impotenta.
PSA la 6 luni 0.008, RMN fara resturi tumorale.
Aceasta situatie il face sa se incadreze in grad de handicap.
Discuție declaratia 112
Pensionar cu drept de munca 4 ore , cenzor ales de AGA,venit declarat in 112 in sectiunea A randul 1 tip asigurat -cenzor, randul 3 (venituri asimilate sal)cu timp P1 o ora pe zi, zile lucrate = zile lucratoare, ore lucrate = 1 ora * zile lucrate( 21 zile respectiv 21 ore), norma de lucru a societatii 8 ore .
In baza de date a Casei de Pensii ajunge cu 8 ore lucrate iar consecinta: sistarea pensiei si returnarea drepturilor din pensie pe durata cat a realizat acest venit din indemnizatie cenzor.
La Casa de Pensii i s-a spus ca angajatorul trebuie sa rectifice, insa nu stiu ce sa rectific.
La ANAF au zis ca ei stiu ca automat se transmite cu 8 ore ,,dar ce am facut eu programul ?" a fost raspunsul sefei de la consultanta contribuabili.
Var og daca ma puteti sfatui ce sa fac .
Am gresit ceva in D112?
Multumesc pentru intelegere si timp acordat.
Cu stima,