avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... poate fi incadrat in grad de handicap un neo prostata?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

poate fi incadrat in grad de handicap un neo prostata?

In septembrie 2018 , barbat in varsta de 47 ani este operat de cancer prostata prin prostatectomie radicala,Rezultatul. histopatologic indica scor glison 1+2, stadiu tumorii t3a cu margini pozitive. Dupa operatie ramane cu incontinenta urinara usoara care se pastreaza pana astazi. si impotenta.
PSA la 6 luni 0.008, RMN fara resturi tumorale.
Aceasta situatie il face sa se incadreze in grad de handicap.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:32, 10 Mai 2019
Buna ziua!
Numai medicul va poate spune daca se incadreaza sau nu, nu cred ca exista un medic pe forum care sa faca asta...
Gasiti detalii mai jos
[ link extern ]
Multa sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Gravida cu hepatita b. statul nu asigura imunoglobulina specificã b esentiala pentru noul nascut alina_f alina_f Buna ziua Ce pot face gravidele care au descoperit ca au Hepatita B daca statul roman nu mai mai importa imunoglobulina specifică B care este obligatorie ... (vezi toată discuția)