avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate ionitaion

Activitate ionitaion

Răspuns la discuția violare intimitate...?
DianaX a scris:

Buna ziua!
Daca este un teren gol, de ce va alarmati asa? De ce nu profitati de supravegherea gratuita a terenului? Astfel sunteti sigur ca nu va muta nimeni gardul (daca aveti) si nu va transforma nimeni terenul in groapa de gunoi... (asa cum se intampla pe terenurile statului)


Ipoteza dvs este puerila. Acel individ care filmeaza ilegal un teren ce nu-i apartine poate folosi inregistrarile in moduri in care contravin oricaror legi si poate provoca daune atat morale cat si financiare in mod direct cat si indirect....

Poate ne vor ajuta utilizatori mai maturi cu raspunsuri cu adevarat utile.
Si eu ma confrunt cu ceva oarecum asemanator.
Răspuns la discuția Mama ma maltrateaza
Adolescentul respectiv, așa cum el se proclamă, are ceva inteligență, dar în același timp are și unele frustrări și nu m-ar mira să denatureze realitatea. Încă nu este suficient dezvoltat simțul balansului subiectiv-obiectiv; de fapt acum, la această vârstă începe să se formeze.
Știți și dumneavoastră cât de dificili pot fi copiii uneori, cât de ușor pot fi manipulați de adulți, mai ales când părintele plecat dorește să se răzbune în mod indirect pe celălalt. În mintea lui, copilul îl adoră pe tată că i-a luat „smartphonul” iar mama este o „rea” pentru că are pretenția de a fi respectată și să-i fie recunoscută munca depusă la servici și acasă ș.a.m.d.
Răspuns la discuția hotarare irevocabila
Buna ziua.

As dori sa va supun atentiei o situatie similara cu care ma confrunt.
va rog sa-mi spuneti daca pot posta tot aici sau trebuie sa deschid o discutie noua.

Va multumesc.