avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... violare intimitate...?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

violare intimitate...?

Buna ziua.

Am o problema cu un vecin care si-a montat o camera de supraveghere indreptata spre propietatea mea ( momentan teren gol). Am avut terenul inchiriat unei firme care a plecat din acest motiv... administratorul firmei sa saturat de controalele trimise la firma de catre vecinul respectiv. Cei care au venit in control aveau fotografii facute de catre camera respectiva in care sunt prezentate persoane si activitati (legale) ale firmei respective... Se poate considera incalcarea intimitatii acest lucru? si cum se poate proceda in acest caz?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionitaion , utilizator 15:24, 2 Iunie 2013
Buna ziua!
Daca este un teren gol, de ce va alarmati asa? De ce nu profitati de supravegherea gratuita a terenului? Astfel sunteti sigur ca nu va muta nimeni gardul (daca aveti) si nu va transforma nimeni terenul in groapa de gunoi... (asa cum se intampla pe terenurile statului)
Stimata doamna
Nu asta este problema...
Ca sa va raspund intrebati-va cum ar fi daca: dvs. v-ar pleaca un chirias (caruia ii creati si respectati toate conditiile contractuale) si pierdeti cateva mii de euro din cauza unui individ care taie frunza la caini toata ziua
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
mariusi123, utilizator
DianaX a scris:

Buna ziua!
Daca este un teren gol, de ce va alarmati asa? De ce nu profitati de supravegherea gratuita a terenului? Astfel sunteti sigur ca nu va muta nimeni gardul (daca aveti) si nu va transforma nimeni terenul in groapa de gunoi... (asa cum se intampla pe terenurile statului)


Ipoteza dvs este puerila. Acel individ care filmeaza ilegal un teren ce nu-i apartine poate folosi inregistrarile in moduri in care contravin oricaror legi si poate provoca daune atat morale cat si financiare in mod direct cat si indirect....

Poate ne vor ajuta utilizatori mai maturi cu raspunsuri cu adevarat utile.
Si eu ma confrunt cu ceva oarecum asemanator.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
ionitaion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Caine otravit ContSters161008 ContSters161008 buna ziua as vrea unele pareri si informatii intr o problema cu un vecin care dureaza de cativa ani,probleme la care am primit unele raspunsuri pe ... (vezi toată discuția)