sotul este cel care a facut imprumutul,iar eu codebitor.in momentul cind sotul a ramas fara servici,a fost sa faca o reesalonare a creditului,iar banca nici nu a vrut sa bage in seama,noi platind in continuare inca,citeva luni.dupa aia s-a angajat sotul,oprindu-i lui din salar.raminind el fara servici iar,au inceput sa-mi opreasca mie din salar.acuma daca se angajeaza este normal sa ne opreasca la amindoi?
mie imi opreste direct fabrica banii si-i trimite la popritor.se poate face sa ne opreasca doar unuia din noi?
eu am o poprire pusa pe salar.daca sotul se angajeaza este normal sa ni se faca poprire pe salar la amindoi?le da voie legea sa faca asa ceva tinind cont ca avem 3 copii in intrtinere,iar el este persoana cu handicap?
ce pot face in momentul cind trebuie sa ia-u banii vineri,iar banca,din cauze stiute doar de ei,imi deblocheaza contul abia luni,eu trebuind sa stau sa astept,ca banca si cei de la popriri au"progamul pina la
ora 17"?
am mers la directorul bancii in audienta,si mi-a spus sa atept,ca el nu are niciovina,cei din bucuresti sunt vinovati.si intra-devar in 24 de ore dupa ce am depus reclamatia,mi s-au restituit restul de bani
faptul ca am si trei minori in intretinere,care sunt trecuti si-n cartea de munca,si sunt si singurul cu venit din casa ma poate ajuta cu ceva?sotul meu este persoana cu handicap de gradul doi.ma pot ajuta lucrurile astea cu ceva?
cind i-am intrebat pecei de la banca ce se intimpla,si ca nu au voie sa-mi retina tot salarul,ei mi-au raspuns ca nici ei nu stiu ce s-a intimplat,ca banii nu au stat nici un minut in cont,dupa care au disparut din cont.eu cefac acu?