NU ARE VOIE SA FACA ASA CEVA !!! FACETI URMATORUL LUCRU :
1. instiintati in scris executorul , cu referire la acea executare .
2. faceti contestatie la executare la Judecatorie .
cind i-am intrebat pecei de la banca ce se intimpla,si ca nu au voie sa-mi retina tot salarul,ei mi-au raspuns ca nici ei nu stiu ce s-a intimplat,ca banii nu au stat nici un minut in cont,dupa care au disparut din cont.eu cefac acu?
nu au voie sa va ia decat max. 30 % din venit . faceti inscrisuri pt abuzurile alea !!! mergeti la directorul bancii in audienta !!! actionati cum am scris la mesajul anterior
[ editat scris cu majuscule art 1.2 din regulament]
faptul ca am si trei minori in intretinere,care sunt trecuti si-n cartea de munca,si sunt si singurul cu venit din casa ma poate ajuta cu ceva?sotul meu este persoana cu handicap de gradul doi.ma pot ajuta lucrurile astea cu ceva?
mergi la banca si depune o adresa prin care oliiti restituirea a 2/3 din salariu. au obligatia sa-ti raspunda in maxim 30 zile. nu primeste raspuns sau nu-ti sunt restituiti banii mergi la Protectia Consumtorului
Poprire salariu
Adrian_Y
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie:
In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire dubla
adi1404
Buna ziua,
Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri.
Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se ... (vezi toată discuția)