avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salar peste cuantumul legal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salar peste cuantumul legal

ce pot face cind banca in urma unei instiintari de poprire,mi-au oprit salarul integral?

Cel mai recent răspuns: mihaela-ionela , utilizator 14:30, 12 Aprilie 2013
Banca nu are obligatia sa raspunda in 30 de zile, iar banca n-a facut decat sa se supuna executorului.
Eu as zice sa mergeti sa vb intai cu executorul, sa faceti dovada ca banii din cont reprezinta venit din salariu, acesta poate face adresa sa va deblocheze contul pt a va retrage 2/3 din salariul din cont.
Eu ma mir ca banii v-au fost luati din cont asa de repede.
Puteti face contestatie la executare in termen de 15 zile la aceeasi judecatorie care a incuviintat executarea, puteti cere si obtine ca poprirea sa se faca pe mai putin de 1/3 din salariu, avand in vedere situatia familiei dvs

am mers la directorul bancii in audienta,si mi-a spus sa atept,ca el nu are niciovina,cei din bucuresti sunt vinovati.si intra-devar in 24 de ore dupa ce am depus reclamatia,mi s-au restituit restul de bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)
Deblocare salariu de catre banca essteffan essteffan Buna ziua. Am urmatoarea situatie. Am un cont de salarii la o anumita banca. Intre timp la firma unde lucrez a venit o poprire. Aceeasi poprire a venit si ... (vezi toată discuția)
Poprire dubla adi1404 adi1404 Buna ziua, Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri. Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se ... (vezi toată discuția)