avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire dubla
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire dubla

Buna ziua,

Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o speta legata de popriri.
Pe salariul meu sunt deja 2 popriri puse, in contul de salariu se vireaza practic 50% din salariu, vineri am fost sa imi ridic ce imi mai ramane din el si am fost informata de faptul ca a mai ajuns o porire si ca am contul blocat. Desi am informat cel de-al 3-lea executor ca salriul este deja poprit in valoarea maxima el refuza sa ridice porprirea de pe cont, asta desi eu nu am fost instiintata cu privire la poprire si nu regasesc pe site-ul judecatoriei cererea de infiintare a acesteia.
Am un copil de 7 ani in ingrijire si in momentul de fata nici un ban deoarece tot salariul este blocat, inclusiv contul de alocatie a copilului. ce pot sa fac in aceasta situatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adi1404 , utilizator 13:04, 8 Aprilie 2014
Aveti posibilitatea de a face contestatie la executare, impotriva ultimei adrese de infiintare a popririi, in termen de 15 zile de la data la care v-a fost comunicata adresa de infiintare a popririi.
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
Oana-Maria Pitiritean, Avocat
Asta e problema, eu nu am primit nici o adresa de infiintare si nu stiu unde sa fac contestatia. Am fost informata doar de faptul ca pe cont mai exista o poprire si atat. AM cautat pe site-ul judecatoriei si nu gasesc nici o solicitare de infiintare, cum am primit pt celelalte .
Aveti posibilitatea de a solicita bancii la care s-a infiintat poprirea, o copie dupa adresa.
Executorul nu avea obligatia sa ma anunte si pe mine? Nu exista nici o alta cale de a rezolva situatia? daca s-a cerut prin judecatorie va trebui sa ajung in buzau, eu stau in bucuresti acum si in momentan nu am nici un ban pt ca tot salariul este blocat. Este legal?
Executorul judecatoresc avea obligatia de a va comunica o adresa de infiintare a popririi( art. 782 N.C.P.C.), in caz contrar este motiv de contestatie la executare.
Inteleg ca a fost infiintata si cea de-a treia poprire, iar in acesta situatie singurele solutii sunt: fie achitarea debitului, fie contestatia la executare.

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Executare silita - blocare cont salariu mri mri Buna ziua. Am primit la serviciu instiintare de poprire de la executor judecatoresc pentru un credit restant , mi s-a infiintat poprire, s- a transmis prin ... (vezi toată discuția)