avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate puiubianca

Activitate puiubianca

va multumesc mult de sfaturi...problema nu se une de faptu ca nu poate sa faca hartia...el sta din cate am inteles la 10 minute de mers cu masina,de ambasada,insa nu vrea...cu toate ca i-am sus ca suport toate cheltuielile...
buna seara!!tatal biologic al copilului meu este in portugalia,stiu satul dar nu stiu adresa exacta si nici locul de munca,desi stiu 100% ca lucreaza acolo.de doi ani de zile nu a platit pensia alimentara,si acum trei ani de zile a platit-o dupa ce i-am depus o plangere penala pt neplata,dar mentionez,ca a platit sora lui pt el....de data asta insa nu banii ma intereseaza atata de tare,cat ma intereseaza hartia prin care sotul meu poate sa il treaca pe micut pe numele lui,sa il adopte adica...am vorbit si si-a luat angajamentul sa imi dea aceasta hartie,pt ca el sustine ca nu vrea sa aive nicio legatura cu micutul,si chiar nu l-a cautat odata macar...ne minte insa de trei luni ca ne da hartia....in urma telefonului din aceatsa seara cu tatal lui,mi s-a spus ca daca mai fac o plangere penala,nu o sa mai primesc hartia,si ba mai mult,va plati dumnealui pt fiul lui,pt a evita vreo posibila arestare sau ceva de genu,a fiului acestuia,mai ales ca acesta mentionez de doi ani este in portugalia,si in momentul de fata este tot acolo...ce pot face pt al determina/obliga prin lege sa vina in tara???in cazul de fata pot cere drept sanctiune sa fie arestat pt neplata pensiei??? sunt mai mult decat disperata,cu atat mai mult,cu cat fiul meu intreaba de vreo doua saptamani de ce la gradi il striga dna educatoare cu un alt nume,nu cel pe care il purtam eu si sotul meu...va multumesc anticipat!
am un baietel de 3ani jumate...de doi ani tatal lui nu i-a mai platit pensia alimentara.nu pt ca nu ar avea de unde,dar nu vrea.stiu ca el este la munca in portugalia,stiu si satul unde sta,insa nu stiu adresa exacta si nici unde lucreaza....in urma unei discutii amiabile s-a angajat sa imi trimeata hartia de care am nevoie pt a trece minorul pe numele sotului meu...de trei luni insa nu face decat sa ne minta in continuu....in urma unei discutii cu tatal lui,am fost anuntata ca sa spun asa,ca daca ii mai fac vreo plangere penala pt neplata pensiei nu doar ca mi-o va achita tatal paratului,dar si ca nu voi mai vedea vreodata hartia de care am atata nevoie ca sa tai orice legatura cu el,pe care nici el de altfel nu si-o doreste.e normal sa plateasca altcineva pensia alimentara pt el??facandu-i o a doua plangere penala,exista vreo sansa sa fie adus cu forta in tara??in fond si la urma urmei nu ma intereseaza banii,vreau doar sa scap odata de el.baietelul e destul de mare si a inceput sa intrebe de ce educatoarea la gradi il striga pe un alt nume daca pe noi ne cheama altfel...ce pot sa fac???nu cred ca imi va da niciodata hartia,desi el nu vrea copilul nu se intereseaza de el,de cate ori am vorbit a zis mereu acelasi lucru,ba mai mult a zis sa nu mai zic vreodata ca e al lui,pt ca pt el acest copil nu exista...am ajuns sa cred ca defapt nu vrea decat sa ma sicaneze...va rog frumos,ajutati-ma...sunt pur si simplu disperata #-o :help: :((