avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate somara75

Activitate somara75

Buna ziua, am facut mai multe imprumuturi pe care nu le-am putut achita la timp...Acum dupa 6-10 ani ma suna firmele de recuperare sa platesc imprumuturile si dobanzile aferente care la ora actuala sunt mai mari decat imprumutul initial. Mentionez ca am poprire pe conturi si 50 % din venituri ...In situatia aceasta ce pot face eu? X-(
Buna ziua , ma confrunt cu o problema si as dori un raspuns din partea dumneavoastra.Acum aproximativ doi ani , am facut un act la notar prin care ma obligam sa platesc unei prietene datoria mea fata de ea (3200 euro) in caz contrar ii voi plati dobanda de 1%pe zi penalizare . Situatia mea financiara s-a schimbat in rau si nu am putut plati la timp aceasta datorie . Am primit mailuri de la banci ca m-i s-au blocat conturile bancare pana voi plati intreaga datorie fata de aceasta prietena si fata de executorul judecatoresc , datorie care se ridica acum la suma de 19800 euro.Intrebarea mea este pot sa contest aceasta dobanda care mi se pare imensa? exista vre-o portita de scapare tinand cont ca situatia mea financiara nu este tocmai roz, am poprire pe salariu - o rata neplatita ) , stau cu chirie , si practic nu imi mai raman bani nici pentru cheltuieli curente , mancare .Astept cu interes un raspuns de la dumneavoastra si precizez ca vreau sa platesc datoria fata de aceasta prietena , daca se poate esalonat , tinand cont de situatia mea financiara , vreau doar sa contest aceasta dobanda care este de sase ori mai mare decat cea imprumutata si asta intr-un an de zile .Multumesc , o zi buna.