avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Imprumut restant
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Imprumut restant

Buna ziua, am facut mai multe imprumuturi pe care nu le-am putut achita la timp...Acum dupa 6-10 ani ma suna firmele de recuperare sa platesc imprumuturile si dobanzile aferente care la ora actuala sunt mai mari decat imprumutul initial. Mentionez ca am poprire pe conturi si 50 % din venituri ...In situatia aceasta ce pot face eu? X-(
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:11, 3 Mai 2016
Puteti face contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii, invocand prescriptia extinctiva daca au trecut mai mult de 3 ani de la ultima plata sau notificare a executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)