Este preavazut in Codul muncii ca trebuie acordul Consiliului de administratie? Am gasit doar ca trebuie preaviz de max. 45 zile. Cine stabileste cat este preavizul?
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu daca incetarea dintr-o functie in urma cererii de demisie intra in vigoare cu data cererii sau trebuie precizata o perioada de "preaviz". Am depus o cerere de demisie dintr-o functie si mi s-a spus de catre conducerea unitatii (de invatamant) ca trebuie aprobata in Consiliul de Administratie.
Va multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu daca s-au acordat despagubiri refugiatilor din Basarabia. Si daca da, in ce conditii. Am inteles ca sunt persoane care au angajat un avocat si au reusit sa-si primeasca banii. Tatal meu impreuna cu fratele lui au depus dosarul cu actele necesare de 5 ani in Bucuresti. Are vreo importanta primaria la care s-a depus dosarul? Lor li s-a spus ca daca sunt mai multi mostenitori trebuie depus in Bucuresti.
Va multumesc.
Multumesc pentru indicatii.
Dar exista posibulitatea ca acest copil sa nu fie luat de la mama sa pe perioada in care eu voi fi evaluata?
Dar copilul nu primeste automat cetatenia romana daca e nascut in Romania?
Buna ziua,
As dori sa infiez o fetita de 1 saptamana, nascuta in Romania, a carei mama este studenta in Romania, dar este cetatean al Rep. Moldova. Tatal nu a recunoscut copilul. Precizez ca nu sunt inscrisa la DGASPC, am 41 ani, nu am copii, sunt casatorita si am o situatie financiara buna.
Multumesc,
Cristina