avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri refugiati Basarabia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri refugiati Basarabia

Buna ziua,
As dori sa stiu daca s-au acordat despagubiri refugiatilor din Basarabia. Si daca da, in ce conditii. Am inteles ca sunt persoane care au angajat un avocat si au reusit sa-si primeasca banii. Tatal meu impreuna cu fratele lui au depus dosarul cu actele necesare de 5 ani in Bucuresti. Are vreo importanta primaria la care s-a depus dosarul? Lor li s-a spus ca daca sunt mai multi mostenitori trebuie depus in Bucuresti.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Refugiat din basarabia Oli74 Oli74 Tatal meu este refugiat din Basarabia. Pentru despagubirile acordate de statul roman acestor refugiati am depus un dosar la Bucuresti de 4 ani si cu acte de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legile nr. 10/2001 si nr. 290/2003 Oana U Oana U Buna ziua, va expun cele doua probleme mai jos si va rog si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Legea 10 / 2001 In baza prevederilor acestei legi, tatal ... (vezi toată discuția)
Atestare a calitãþii de moºtenitor ghiocelioana ghiocelioana Bună ziua! Adresez întrebarea şi mulţumesc celor cere ştiu, fiind de specialitate sau nu şi au bunăvoinţa de a -mi da un răspuns :se poate ... (vezi toată discuția)