avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refugiat din Basarabia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refugiat din Basarabia

Tatal meu este refugiat din Basarabia. Pentru despagubirile acordate de statul roman acestor refugiati am depus un dosar la Bucuresti de 4 ani si cu acte de proprietate in original , saptamina trecuta am primit de la stimati domni o scrisoare prin care solicita ca eu ca mostenitor trebe sa depun la dosar si o dovada ca este refugiat. din pacate a decedat in 2001 nam nici o cunostinta (da doua cum cere astia) care sa dovedeasca ca este refugiat :sorry::stunned:
Daca ma poate ajuta cineva
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cerere acordare despagubiri din 2003, bunic din urss Andra1008 Andra1008 Buna ziua, Sper ca ma poate ajuta cineva pentru ca [b]nu prea stiu de unde sa incep [/b]si nici nu stiu toate datele problemei.... Pe 10 august 15 am primit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legile nr. 10/2001 si nr. 290/2003 Oana U Oana U Buna ziua, va expun cele doua probleme mai jos si va rog si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Legea 10 / 2001 In baza prevederilor acestei legi, tatal ... (vezi toată discuția)
Legea 290 din 2003 anamaria01 anamaria01 Bunicii unui prieten care au fost refugiati din Basarabia au lasat o casa si un teren proprietate personala in acea provincie.... Acest prieten in calitate de ... (vezi toată discuția)