avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate eddiecrazy

Activitate eddiecrazy

lxiosif a scris:

cred ca e fi nevoie de un avocat "penalist".... ! sunt prea multe nereguli care se apropie de sfera "infractiunilor" !!

ti-am dat si email, si aviz celorlalti prejudiciati... eu am gasit un avocat si mi s-a mai recomandat inca unul de catre cineva de pe site .... daca vreti si TREBUIE sa demaram actiunea, trebuie sa ne vedem sa pune la punct detaliile!

<a href="[ link extern ] >
Modalităţi de contestare a deciziilor autorităţii vamale conform Regulamentului Consiliului (CEE) nr. 2913/92 de instituire a Codului Vamal Comunitar

Potrivit Regulamentului Consiliului (CEE) nr.2913/92 de instituire a Codului Vamal Comunitar şi Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României, orice persoana are dreptul de a formula actiune impotriva deciziilor care o privesc direct, luate de autoritatea vamala cu privire la aplicarea reglementarilor vamale. Are, de asemenea, dreptul de a formula actiune persoana care a solicitat autoritatii vamale o decizie cu privire la aplicarea reglementarilor vamale si nu a primit un raspuns la cererea sa in termenul legal.

Cand actiunea se refera la un titlu de creanta privind datoria vamala si alte taxe si impozite datorate statului in cadrul operatiunilor vamale, inainte de depunerea actiunii se poate formula contestatie pe cale administrativa, care se solutioneaza potrivit dispozitiilor art. 205 si urmatoarele din Codul de procedura fiscala.

Actiunile care privesc alte decizii decat titlurile de creanta privind datoria vamala si alte taxe si impozite datorate statului in cadrul operatiunilor vamale se formuleaza cu respectarea dispozitiilor art. 7 si urmatoarele din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004.

Ce s-a mai intamplat cu problema? SI EU SUNT IN SITUATIA DATA, ... am cumparat de pe amazon un gopro hero3 si accesorii plus un tricou, inteleg ca pe colet s-a scris obiecte personale si uite asa vama l-a retinut pe motiv ca declaratia continutului coletului nu a corespuns cu continutul efectiv!
Mentionez ca am facut cerere la vama sa fie revamuit coletul in prezenta mea si ca nu ma opun taxarii in conformitate cu continutul insa vama mi-a raspuns ca intre mine si ei nu exista relatii comerciale!

Vreau sa ma alatur si eu cu hartiile mele si cu bani pentru actiune la avocatul vostru!
VA ROG SA MA CONTACTATI! eddiecrazy=AT=gmail-PUNCT-com