avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate gabitz2011

Activitate gabitz2011

Acum v-am inteles pe deplin.Va multumesc mult pentru raspuns.Voi tine cont de ceea ce mi-ati scris.
Multumesc!Mai astept si alte opinii.
Buna ziua.
Mama decedata in anul 2017.Tatal meu traieste si doreste sa imi cedeze cu c-v cumparare +certificat medico- legal avand in vedere varsta, ultima parte de teren extravilan a familiei.Mai am un frate cu care eu si tatal meu nu ne intelegemParintii mei in urma cu cativa ani mi-au cedat casa(care dealtfel a fost construita de mine in curtea dumnealor) tot cu c-v cu UZUFRUCT VIAGER si certificat medico legal plus o parte din terenul extravilan.A mai ramas ultima parte de teren extravilan dupa cum mentionam mai sus pe care la fel doreste sa mi-o lase tot mie acum dupa decesul mamei.Ne-ar avantaja inaintea acestui ultim document de v-c sa dezbatem SUCCESIUNEA dupa mama mai intai si apoi C-V cumparare (intre mine si tatal meu)sau C-V si apoi SUCCESIUNEA?
Multumesc!
Buna seara stimati avocati,

Legat de speta lui Remes,am si eu un caz similar cu o casa construita din banii mei pe terenul parintilor mei,am un contract de vanzare cu parintii mei cu clauza de intretinere pentru casa si teren,casa nefiind construita cu proiect, ci cu intelegerea autoritatilor locale doar.Trebuie sa precizez faptul ca aceasta casa figureaza in acte ca fiind construita in 1999,pentru ca altfel nu puteam efectua actul de vanzare cumparare intre mine si parintii mei.Ce sanse are fratele meu dupa decesul parintilor de a contesta si castiga jumatate din aceasta casa?
Multumesc!