avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate petrica1972

Activitate petrica1972

Buna ziua,detin un autoturism cu cuntract decomodat,intrebare-pot scoate rca pe numele meu,tinand cont de contract ca eu sunt utilizator.
Buna ziua,Detin un autoturism cu contract de comodat,iar ieri am fost sa platesc impozitul auto.Ajuns la ghiseu,marturisesc doamnei din spatele unui monitor pentru ce am venit.Dupa cateva batai in tastatura,primesc un raspuns sec ,NU SE POATE,mirat intreb de ce,,,,si instantaneu primesc si raspuns,,,,are amenzi mai vechi de platit,si dupa ce plateste proprietarul amenzile pot sa platesc impozitul pe masina.,,,asa sa fie,,,.
Răspuns la discuția Probleme cumparator masina
buna ziua.odata cu semnarea actului de vanzare cumparare,cumparatorul a fost de acord cu aspectul fizic si tehnic al masinii si dobandeste titilul de proprietar.Dv. nu mai aveti nici o obligatie financiara fata de cumparator.daca va mai deranjeaza spunetii ca il dati in judecata pt.hartuire,etc.sau sunati la 112.
multumesc pt.raspuns,dar as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc luate de la proprietarul masinii din judetul respectiv,sa nu fac doua sau mai multe drumuri.
de ce acte am nevoie cand cumpar o masina din alt judet ?masina e din 2007,inmatriculata pe p.f.taxa platita si nerecuperata.