avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte inmatriculare auto in alt judet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte inmatriculare auto in alt judet

de ce acte am nevoie cand cumpar o masina din alt judet ?masina e din 2007,inmatriculata pe p.f.taxa platita si nerecuperata.
Cel mai recent răspuns: petrica1972 , utilizator 09:20, 15 Aprilie 2013
Pentru inmatriculare autorism inmatriculat , trebuie sa parcurgetii urmatorii pasi si sa obtineti urmatoarele documente:

-copie de pe cartea de identitate a proprietarului ;
-document din care sa rezulte data primei inmatriculari a autovehiculului
-contract de vanzare-cumparare , original
-raport de expertiza tehnica efectuata de RAR privind deprecierea autovehiculului .
-original si copie de pe cartea de identitate a autovehiculului eliberata de RAR,
-cerere eliberare calcul taxa poluare efectuat la ANAF( necesita depunerea documentelor de mai sus)
-copie de pe chitanta de plata a taxei ;
-cerere de eliberare certificatul de inmatriculare a autovehiculului eliberat de Serviciul Inmatriculari din cadrul Institutiei Prefectului

multumesc pt.raspuns,dar as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc luate de la proprietarul masinii din judetul respectiv,sa nu fac doua sau mai multe drumuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina pe firma din germania mih1977 mih1977 buna ... daca o firma cumpara o masina sh din germania si o plateste fara tva, ce se intimpla in tara la inmatriculare ? care sint pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Pasi si documente necesare pentru inmatricularea unui autovehicul ! Roland Mindrila Roland Mindrila Pentru inmatricularea masinii trebuie sa parcurgetii urmatorii pasi si sa obtineti urmatoarele documente: -copie de pe cartea de identitate a persoanei, ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)