avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate ucozer1

Activitate ucozer1

Buna ziua,daca am facultatea la zi cu licenta,dar in acelasi timp am fost angajat,ma ajuta cu ceva la pensie pe legea 360 ?multumesc!
Buna ziu.In cat timp se poate face apel la CEDO de la data pronuntarii senintei la recurs ?
Răspuns la discuția Amenintari cu dosar penal
Imi puteti spune unde este reglementata situatia uzarii concediului de odihna in perioada retrogradarii.
Atunci perioada de CO uzat in timpul retrogradarii se scade din zilele de retrogradare respectiv se asimileaza cu perioada retrogradarii ? (60 zile retrogradare = 40 zile lucrate + 20 zile CO ? ) E bine cum am calculat ?
Dar in legatura cu cele scrise in mesajul anterior , despre concediu de odihna sau medical este valabil ?
Comisia a fost formata din 2 persoane (1 rezivor contabil II si un casier cu atributii de rezivor contabil)
De catre directorul intreprinderii,mentionez ca in perioada depistarii disparitie bunului salariatul efectua serviciul conform graficului in alta unitate.In cazul retrogradarii salariatul poate uza concediu de odihna ,sau concediu medical fara sa se prelungeasca perioada de retrogradare ?
Buna ziua , in urma depistarii de catre angajat a disparitiei unui bun aflat in gestiunea salariatului , s-a intocmit raport de eveniment , s-a prezentat organul CFG pentru verificare , vreau sa aflu daca organul cercetator poate sa fie si lider sindical . In dosarul intocmit de CFG sau scris multe neadevaruri care sunt false si nu sunt prevazute in fisa postului . In urma terminarii controlului i s-a inputat contravaloare bunului , salariatul fiind amenitat cu dosar penal si in cele din urma retrogradat .

Cu stima