avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate elenadil

Activitate elenadil

Răspuns la discuția Contract spatiu comercial
multumesc frumos pentru informatie
buna ziua. am si eu o intrebare. o societate a inchiriat un service auto, avand mentionat in contract ca poate subinchiria spatiul. ce contract pot face eu cu noul chirias (de comodat sau de subinchiriere) in vedere deschiderii unui unui magazin de piese auto. multumesc frumos
multumesc pentru raspuns. asta si fac. dau dovada de intelegere fata de client dar, oricat de intelegator as vrea sa par, in momentul in care le spun sa achizitioneze altceva de acei bani, ma ameninta cu OPC-ul. imi puteti da va rog un link, ceva, unde pot gasi exact legea? sa o pot arata clientilor recalcitranti? sa am dovada scrisa ca eu, in momentul in care le iau produsul inapoi... le fac "un favor". multumesc
buna ziua. am un magazin care se ocupa cu comercializarea pieselor auto. am si eu o intrebare la dvs.: daca un client vine in magazin, cumpara o piesa, merge cu ea la mecanic, constata ca nu are nevoie de acea piesa si imi vine cu ea inapoi, eu ce trebuie sa fac? legal vorbind. exista vreo lege in acest sens? daca le iau piesele inapoi si le spun sa comande altceva de banii aceia... ma ameninta cu OPC-ul. as vrea si eu va rog sa stiu care sunt drepturile mele in calitate de vanzator si care sunt drepturile cumparatorului in aceasta situatie. multumesc

buna ziua. vreau sa imi cumpar o masina din 1988, non-euro, la care taxa de mediu imi apare ca fiind 1800 euro. mi-a spus cineva ca la masinile non-euro, euro1 si euro2 exista o reducere de 90%. este adevarat? adica taxa m-ar costa doar 180 euro?