avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract spatiu comercial

buna ziua. am si eu o intrebare. o societate a inchiriat un service auto, avand mentionat in contract ca poate subinchiria spatiul. ce contract pot face eu cu noul chirias (de comodat sau de subinchiriere) in vedere deschiderii unui unui magazin de piese auto. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: elenadil , utilizator 10:14, 14 Ianuarie 2014
De comodat daca e cu titlu gratuit sau de subinchiriere daca presupune o taxa (chirie) lunara.
multumesc frumos pentru informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere lauraclio lauraclio poate chiriasul sa incheie un contract de comodat cu o societate comerciala in conditiile in care prin contractul de inchiriere a fost interzisa subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)