avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate daniela-blondy12

Activitate daniela-blondy12

Buna seara ma nunmesc DANIELA si am si eu citeva intrebarii daca ma putetii ajuta cu niste sfaturii
EU lucrez in AUSTRAI la o firma intermediara roamana -austriaca, ca ingrijitoare la batrin, am obtinut dreptul de sedere in AUSTRIA, si lucrez in continuare la batrana . As dorii sa imi fac o firma de curatenie in ROAMANIA legal. si sa lucrez eu si preietenul meu cu toate formalitatiile ... intrebarea mea este daca fac aceea firma in RO , pot lucra pe teritoriul AUSTRIE cu ea , specific ca aicii am drept de munca numai la ingrijitoare in alte domenii nu am,
C e ar trebui sa fac!!!!!!!! sa ma lupt sa obtin aicii drept de munca sau este vreo sansa cu ce vreau eu sa fac ,, fara ca sa am probleme aicii in AUSTRIA!!!!!!!!!!
VA MULTUMESC din inima pt timpul acordat astept raspunsul dumnevoastra , mentionez , cu ajutorul dumnevoastra am reusit sa obtin aicii dreptul de sedere
MII de multumirii . va doresc o sera frumoasa.
MULTUMESC mult pt informatie sa avetii o zi frumoasa mai departe
Buna ziua ma numesc DANIELA si am si eu citeva nelamuririi poate ma putetii ajuta , lucrez in AUSTRIA la o batrana si am viza de sedere la ea pe perioada cit muncesc la ea 28 zile . nebenwonzitz si am un apartamen inchiriat aicii cu viza de domiciliu stabila hauptwonzitz, intrebarea mea este cum pot obtine dreptul de munca in Austria, la batrana muncesc printr/o firma romaneasca cu intermediarii austriecii dar noi lucram numai 6 luni pe an.Eu lucrez aicii din 2008 dar dar 1 luna cu o luna si la inceput 3/3 lunii am vreo sansa!!!!!
aicii mi sa spus sa asteptam pina in IANUARIE2014 ca nu se poate face nimic ca nu avem drept de munca . Va multumesc mult pt timpul acordat astept raspunsul dumneavoastra ,multumesc o zi frumoasa